Improv Theater 1: Improv: Τα βασικά

100,00

Heraklion Improv Theater – Χάνδακος 36Γ

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ – Σιγούρεψε τη θέση σου για τον Σεπτέμβρη!
Κωδικός προϊόντος: Improv Theater 1_EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Καλως ήρθες στο κόσμο του Improv! Πέρασε καλά ανακαλύπτοντας τον κόσμο του Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου (Improv Theater). Έχεις ήδη όλα τα προσόντα για να το κάνεις, δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη γνώση θεάτρου. Αν έχεις όμως, δεν είναι καθόλου κακό. Σε αυτό το επίπεδο θα σου δείξουμε πως να αυτοσχεδιάζεις και θα σε γνωρίσουμε στον κόσμο του Improv Theater. Ένας κόσμος που μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις για όσο θέλεις χωρίς να ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Και αυτό είναι ΟΚ! Στο επίπεδο 1 του προγράμματος σπουδών μας, θα αρχίσεις να βάζεις το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού σου (δεξί, αριστερό, δεν μας νοιάζει) στη θάλασσα του Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου. Μέσω της γνωριμίας με το Improv Theater, θα μάθεις να δρας αυθόρμητα, να παίρνεις ρίσκα και να υποστηρίζεις ιδέες. Στα εβδομαδιαία μας μαθήματα μέσω παιχνιδιών και με συνεργό τη φαντασία σου θα ξεκλειδώσουμε τη δημιουργικότητά και το χιούμορ σου που έτσι κι αλλιώς έχεις. Μα… Κάνει αυτό για μένα; ΝΑΙ! Το επίπεδο 1 της σχολής μας είναι σχεδιασμένο για οποιονδήποτε θέλει να μάθει αυτοσχεδιασμό! Αυτό συμπεριλαμβάνει (αλλά δεν περιορίζεται):

  • Άτομα που δεν έχουν καμία εμπειρία με τον αυτοσχεδιασμό. Δεν χρειάζεται να έχεις εμπειρία στον αυτοσχεδιασμό, το θέατρο, να έχεις βρεθεί σε μια σκηνή, ούτε να έχεις περάσει απ’ έξω από θέατρο.
  • Ηθοποιούς ή περφόρμερ που θέλουν να αποκτήσουν κάποια καινούρια εργαλεία.
  • Άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο.
  • Άτομα που θέλουν να μάθουν τι είναι ο θεατρικός αυτοσχεδιασμός

Το επίπεδο ολοκληρώνεται σε έξι εβδομάδες. Τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα για 3 ώρες κάθε φορά (Σύνολο 18 ώρες)
Μέγιστο μέγεθος γκρουπ: 18 άτομα
Κόστος για τις 6 εβδομάδες: 100 €

Προσφορά για το επίπεδο 1 μόνο! – Γράψου μαζί με ένα άλλο άτομο και το δεύτερο άτομο παρακολουθεί δωρεάν! Κάνε το δώρο ή μοιραστείτε το ποσό. Follow your heart.

Gallery


Εκπαιδεύουν οι

Μιχάλης Παναγιωτάκης

Ο Μιχάλης είναι αυτοσχεδιαστής και εκπαιδευτής Improv Theater. Πριν ήταν κάτι άλλο και ακόμα πιο πριν κάτι άλλο επίσης, και πριν απ’ αυτό ήταν μωρό. Η εκπαίδευσή του είναι πολυσχιδής και επηρεασμένη από διαφορετικά στυλ. Έχει διδαχθεί Improv από ηθοποιούς, σκηνοθέτες και αυτοσχεδιαστές, μεταξύ των οποίων: Keith Johnstone, Charna Halpern, Mick Napier, Andel Sudik, Matt Higbee, Katy Schutte, Tim Soszko, Gretchen Eng κ.α. Είναι ο πρώτος… και τελευταίος Έλληνας αυτοσχεδιαστής που εκπαιδεύτηκε στο iO Theater, ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα Improv στη μπλε μπάλα που λέμε πλανήτη μας. Μετά… Έκλεισε… Μπορείτε να τον πείτε είτε γκαντέμη, είτε τυχερό… Δεν τον πειράζει! Το ύφος του Improv που του αρέσει είναι αυτό που όλοι οι εμπλεκόμενοι περνάνε καλά και πάνω στη σκηνή δημιουργούνται κόσμοι και ιστορίες που μας ταξιδεύουν!

Χαρά Καντά

Η Χαρά είναι ηθοποιός και αυτοσχεδιάστρια, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη σκηνοθεσία και το μοντάζ, το χορό, τη ζωγραφική και το SFX make-up. Από το 2008 μέχρι και σήμερα ασχολείται ενεργά με το θέατρο, συμμετέχοντας σε πληθώρα εργαστηρίων και παραστάσεων κλασσικού και σύγχρονου θεάτρου. Μεγάλη της αγάπη είναι το βιωματικό θέατρο και το ψυχόδραμα. Η εκπαιδευτική και παραστασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει το Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, τη δραματική σχολή του Ιδρύματος Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου, τα θεατρικά εργαστήρια της ανώτερης δραματικής σχολής ΝΟΤΟΣ και τη σχολή αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Heraklion Improv Theater, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.