Αυτοσχεδιαστικό θέατρο για παιδιά
και εφήβους!

Μέσω του Improv Club τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να δημιουργούν και να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους μέσα από το παιχνίδι και το θέατρο. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας οδηγούν τα παιδιά και τους εφήβους σε δημιουργικά μονοπάτια και τους μαθαίνουν μεταξύ άλλων να σχεδιάζουν μέσα στο πλαίσιο της ομάδας και της τάξης, ιστορίες και κόσμους που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο στη σκέψη τους.

Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να δημιουργήσεις!

Με φαντασία που καλπάζει, απεριόριστες ιδέες και ιστορίες που συναρπάζουν, όλα τα παιδιά είναι γεννημένα αυτοσχεδιαστές! Μέσα από το Improv Club χρησιμοποιώντας αρχές και τεχνικές του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου, προσφέρουμε ένα πρόγραμμα όπου τα παιδιά μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, να δημιουργήσουν κόσμους μαγικούς και να βρεθούν σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες. 


Τι προσφέρει το Improv Club
Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας καθοδηγούν τα παιδιά μέσω αυτοσχεδιαστικών ασκήσεων και παιχνιδιών που βασίζονται στον αυθορμητισμό, τη δημιουργία, την ελεύθερη έκφραση, και την ομαδικότητα. Μέσα από αυτά τα παιδιά αναπτύσσουν τόσο την δημιουργικότητά τους όσο και την αυτοπεποίθηση και την επικοινωνία τους, μαθαίνοντας να στηρίζουν και να σέβονται τις ιδέες και τις επιλογές των ίδιων και της ομάδας τους, να ακούν και να συνεργάζονται.

Σε συνδυασμό με αυτά τα εφόδια προσωπικής ανάπτυξης που προσφέρει το Improv Club, είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία κοινωνικοποίησης για τα παιδιά για να δημιουργήσουν φιλίες και να γίνουν μέλη μιας θετικής και υποστηρικτικής ομάδας.  


Κάντε τους το καλύτερο δώρο!
Μάθετε τώρα πώς να χαρίσετε στα παιδιά σας αξέχαστες στιγμές γέλιου και φαντασίας βοηθώντας τα παράλληλα να καλλιεργήσουν έναν δυνατό χαρακτήρα και να κάνουν νέες φιλίες!


Κάντε τους το καλύτερο δώρο!
Μάθετε τώρα πώς να χαρίσετε στα παιδιά σας αξέχαστες στιγμές γέλιου και φαντασίας βοηθώντας τα παράλληλα να καλλιεργήσουν έναν δυνατό χαρακτήρα και να κάνουν νέες φιλίες!

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές μας

Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας εντάσσουν τα παιδιά σας στην μαγεία του Improv και στο να ανακαλύπτουν τη δημιουργικότητά τους, την ομαδικότητά τους και τους βοηθούν να μην χάσουν τον ενθουσιασμό τους για τον κόσμο .

Που θα μας βρείτε