“Τα αυτιά σου μάτια και τα μάτια σου αυτιά!” – Σεμινάριο με τη Λίλα Μπάρμπα

25,00

Heraklion Improv Theater – Χάνδακος 36Γ

  • “Τα αυτιά σου μάτια και τα μάτια σου αυτιά!” – ΣΑΒΒΑΤΟ 25/06/2022 στις 14:30 – 17:30

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: mazoxi_matia_aftia Κατηγορία:

Περιγραφή

Πόσο σημαντικό είναι τελικά για έναν αυτοσχεδιαστή να ακούει προσεχτικά;

Είναι μόνο ένας ο τρόπος να ακούμε σε μια σκηνή; (spoiler alert..όχι!)

Πώς μπορεί ένας αυτοσχεδιαστής να μάθει-εξασκηθεί στο να ακούει τους συμπαίχτες του, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται “τρύπες” σε μια αυτοσχεδιαστική σκηνή/ιστορία;

Τα συγκεκριμένα ερωτήματα θα διαπραγματευτούμε σε αυτό το μάθημα, μέσω ασκήσεων και συζήτησης, με σκοπό την αποφυγή ενός από τα σημαντικότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος που ασχολείται με το Improv Theater, δηλαδή τα “κλειστά” αυτιά και μάτια.


Η Λίλα Μπάρμπα είναι θεατρολόγος, ηθοποιός και αυτοσχεδιάστρια. Μπήκε στον κόσμο του θεατρικού αυτοσχεδιασμού το 2015 ως μαθήτρια της ImproVIBE και μετά την αποφοίτηση της υπήρξε ενεργή παραστασιακά ούσα μέλος στο θεατρικό ντουέτο Μη Μου Up Two, με την παραστασή τους “Θυμάσαι πώς γνωριστήκαμε;” να ταξιδεύει σε διεθνή φεστιβάλ Improv. Έπειτα από σεμινάρια και εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό πέρασε από τη σκηνή πίσω στην τάξη, ως εισηγήτρια. Υπήρξε μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της ImproVIBE, δημιούργησε ανεξάρτητα τμήματα Improv κυρίως με φοιτητές υποκριτικής και ήταν υπέυθυνη της θεατρικής ομάδας του ΚΕΘΕΑ Νόστος.


Διάρκεια: 3 ώρες (2:30μμ – 5:30μμ)

Κόστος: 25€ (προσφορά σε περίπτωση επιλογής πάνω του ενός σεμιναρίου)