96μ 13ω 28λ

Πάνε κάμποσοι μήνες από τότε που αποφάσισα να ανοίξω την πρώτη σχολή αυτοσχεδιαστικού θεάτρου – improv στην Κρήτη. Μια ιδέα που προέκυψε κυρίως από την αγάπη μου για το improv και την ανάγκη μου να την μοιραστώ με όσο περισσότερο κόσμο μπορώ. To improv διαδίδεται γρήγορα και ήταν επόμενο να φτάσει κάποια στιγμή και στο Ηράκλειο. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους είναι εδώ! Σε αυτές τις 96 ημέρες 14 ώρες και 28 λεπτά ζωής που μετράει η HiT μέχρι τώρα, έχουν γίνει αρκετά πράγματα και πολύ γρήγορα:

  • Τα πρώτα εισαγωγικά μαθήματα της HiT είχαν μεγάλη επιτυχία. Tο κοινό της πόλης αγκάλιασε το improv και σχηματίστηκαν τα δύο πρώτα τμήματα 1ου επιπέδου της HiT. Αυτά τα τμήματα αποφοίτησαν, λίγες μέρες πριν και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτά τα παιδιά και για την πορεία τους μέχρι τώρα.

  • Η Σχολή άρχισε να κάνει τα μαθήματά της στον χώρο Comeet Creative Space (φίλοι μας 🙂 ), όπου μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν όταν το χρειαστήκαμε. Παράλληλα ήμασταν στην αναζήτηση του δικού μας χώρου και πλέον είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον βρήκαμε: ένα ζεστό, ευάερο και ευήλιο (chic) μικρό θεατράκι.

  • Στο θεατράκι μας γίνονται τα μαθήματά μας και παράλληλα οι παραστάσεις μας. Μάλιστα πριν λίγες μέρες είχαμε την χαρά να έχουμε δύο καλούς φίλους αυτοσχεδιαστές που ήρθαν απ’ την Αθήνα και κάναμε μαζί τους την πρώτη παράσταση improv. Η παράσταση αυτή ήταν sold out και καταφέραμε να μαζέψουμε αρκετά τρόφιμα και χρήματα για τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αυτοί οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν περίπατος, αλλά πέρασαν ευχάριστα, γιατί είχα δίπλα μου πολλούς ανθρώπους. Παλιούς φίλους που ήταν πάντα διαθέσιμοι, αλλά και καινούριους φίλους και γνωστούς που βρέθηκαν στο δρόμο μου και που έμειναν μαζί μου. Σε όλους αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Κλείνοντας αυτό το ίσως μακρύ κείμενο, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλές γιορτές, καλή χρονιά και καλή καινούρια δεκαετία (καθόλου κλισέ) και να σας βεβαιώσω ότι έρχονται πολλά περισσότερα και όμορφα πράγματα στο άμεσο μέλλον από την HiT! Καινούρια τμήματα, καινούριες παραστάσεις, τόσα πολλά και ωραία πράγματα! Το θεατράκι και η σκηνή της HiT σας περιμένουν με ανοιχτή την αγκαλιά τους. Μείνετε συντονισμένοι! Μια μεγάλη αγκαλιά και ένα μεγάλο φιλί, Μιχάλης