Δωρεάν εισαγωγικό μάθημα της HIT – Μια γεύση improv

0,00

Heraklion Improv Theater – Χάνδακος 36Γ

  • ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: 26 Ιουνίου 2024 (Ώρες 7-9μμ)
Κωδικός προϊόντος: Improv Theater Taster_EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Δύο ώρες γεμάτες παιχνίδι και γέλια. Θα γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους και θα πάρεις μια μικρή γεύση από Improv. Και είναι και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ Μπορείς να σκεφτείς καλύτερο τρόπο να γευτείς το Improv; Δε νομίζουμε.

Πάρε την καλή σου διάθεση, τους κολλητούς σου, το θείο σου, τη γιαγιά σου, το κατοικίδιό σου και γενικά όποιον θέλει να μάθει τι είναι το αυτοσχεδιαστικό θέατρο (ναι έτσι λένε το Improv Theater στα ελληνικά) και ελάτε!

Μπορεί να νομίζεις ότι το Improv είναι αυτοσχεδιασμοί σε κείμενο, stand up ή ψυχοθεραπεία. Guess what, δεν είναι! Το Improv δεν είναι τίποτε άλλο παρά αυθορμητισμός, παιχνίδι, να παίρνεις ρίσκα και να ανταμείβεσαι, και να δημιουργείς στη στιγμή.

Ακούγεται τρομακτικό; Νομίζεις ότι δεν είναι για σένα; Εμείς είμαστε εδώ. Θα σου δείξουμε πως να δημιουργείς από το τίποτα, να στηρίζεις ιδέες και να αγκαλιάζεις το αναπάντεχο!

Το εισαγωγικό αυτό θα σου δώσει μια πρώτη ιδέα για το σκελετό και τις βασικές αρχές του Improv.

Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσεις το εισαγωγικό για να αρχίσεις τον κύκλο μαθημάτων μας, αλλά σίγουρα θα αρχίσεις να ξεδιαλύνεις το “μυστήριο” τους πως οι αυτοσχεδιαστές λειτουργούν επί σκηνής χωρίς να έχουν ιδέα τι θα επακολουθήσει.

Πάρε λοιπόν το πρώτο σου ρίσκο και ανταμείψου! Βάλε το στο καλάθι σου και έλα! Για περισσότερες πληροφορίες πάρε τηλ στο 281 301 64 67 ή στείλε μας μήνυμα στο info[at]heraklionimprov.gr

Gallery